![]() |
Yardım Istedi Ama Kaçamadı |
![]() |
![]() |
#1 |
seyito
|
![]() Yardım Istedi Ama KaçamadıEvi basan amcasının, annesine ve babasına ateş ettikten sonra evlerini yakmak istemesi üzerine pencereye koşup yardım isteyen Kardelen, katliamdan kurtulamadı ![]() FATİH’te, ortak aldıkları iki dairenin paylaşımı sırasında davalık olan iki kardeşten işçi emeklisi ağabey Bünyamin Ateş, davayı kaybedince tekstil atölyesi sahibi kardeşi Sertif Ateş (45), eşi Gülşen Ateş (37) ve kızları ilköğretim 5’inci sınıf öğrencisi Kardelen Ateş’i (10) tabancayla vurarak öldürdü ![]() ![]() Piknikten dönmüşlerdi Bünyamin Ateş, önceki akşam ailesiyle piknikten dönen kardeşi Sertif Ateş’in evine gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dehşet saçan Bünyamin Ateş polise giderek teslim oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Korkutmak istedim Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden Bünyamin Ateş, Enver Ateş isimli kardeşlerinin 5 yıl önce Osmanbey’de intihar ettiğini belirterek şunları anlattı: “Enver işleri bozulunca evini sattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|