![]() |
28 Eylül 2017 Günlük Burç Yorumu Günlük Burç Yorumları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 28 Eylül 2017 Günlük Burç Yorumu Günlük Burç Yorumları28 Eylül 2017 Günlük Burç Yorumu Günlük Burç Yorumları ![]() Koç: Yayıncılık, hukuk, eğitim konularında girişken, yaratıcı ve şanslı olacağınız bir sabah ![]() ![]() Boğa: Eviniz ya da emlak yatırımlarımızda ilgili konulara hız vermek isteseniz de kendi başınıza ve sessizce devam etmeniz faydalı olabilir ![]() ![]() Ikizler: Sosyal organizasyonlarda aldığınız görevler vasıtası ile yapacağınız bir ortaklık görüşmesini başarıyla sonuçlandırabilirsiniz ![]() ![]() Yengeç: Kariyeriniz ile ilgili maaş zammı, bir alacak ile görüşme vb maddi konuları ele almak için güzel bir sabah olabilir ![]() ![]() ![]() Aslan: Seyahat, eğitim, hukuki konularda atak ve cesursunuz ![]() ![]() ![]() Başak: Mistik ve metafizik öğretilere açık olduğunuz bir gün ![]() ![]() ![]() Terazi: Arkadaşlarınızla bir araya gelmek yanda sosyal organizasyonlara katılmak için uygun bir sabah olabilir ![]() ![]() ![]() Akrep: Kariyerinizde gelişim ve ilerlemeniz için gerekli adımları cesaret ve azimle atabileceğiniz bir sabah olacak ![]() ![]() ![]() Yay: Yaratıcılığınızı eğitim, hukuk, medya alanlarında ortaya koyabileceğiniz bir sabah olacak ![]() ![]() ![]() Oğlak: Emlak yatırımları ile ilgili kredi, ailenizle ortak gelirleriniz hakkında görüşmeleri yapmak için uygun bir sabah olabilir ![]() ![]() Kova: Eşinizle birlikte çıkacağınız bir kısa seyahat oldukça keyifli geçebilir ![]() ![]() Balık: İş yerinizde elinizdeki projelerin maddi boyutunu ele almak için iyi bir sabah olabilir ![]() ![]()
![]() |
|