|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akciğer, bağlı, bağımlı, böbrek, devlet, diyaliz, elektrik, faturalarını, hastaların, hastaya, kalp, makineye, milyonlarca, müjde or cihaza, yaşayan, ödeyecek |
![]() |
Milyonlarca Hastaya Müjde!/Cihaza Bağımlı Yaşayan Kalp, Akciğer, Böbrek, Diyaliz ve Diğer Tüm Makineye Bağlı Hastaların Elektrik Faturalarını Devlet ödeyecek. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Milyonlarca Hastaya Müjde!/Cihaza Bağımlı Yaşayan Kalp, Akciğer, Böbrek, Diyaliz ve Diğer Tüm Makineye Bağlı Hastaların Elektrik Faturalarını Devlet ödeyecek.Milyonlarca hastaya müjde! O paraları devlet ödeyecek ![]() ![]() ![]() Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı dar gelirli, kronik hastalığa sahip makineye bağlı yaşayan vatandaşlar için yeni bir projeyi hayata geçirdi ![]() Cihaza bağımlı yaşayan kalp, akciğer, böbrek, diyaliz ve diğer tüm makineye bağlı hastaların elektrik faturalarını devlet ödeyecek ![]() Ücretsiz elektrik sağlanacak Ağır kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı yaşayan hastaların elektrik fatura bedeli ve kesintisiz güç kaynağı, Jeneratör ihtiyaçları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından karşılanacak ![]() ![]() Cihaza bağlı hastalar yüksek elektrik faturalarını ödemekte zorluk çekerken, jeneratör yokluğunda ise ölüm riskiyle karşı karşıya gelebiliyorlar ![]() Aylık bin 500 lira destek Bakanlık elektrik faturasının dışında kronik hastalar için de yeni sosyal yardım hizmeti başlatıyor ![]() ![]() ![]() Dünyada bir ilk Zorluk yaşayan vatandaşların desteklenmesi amacıyla başlatılan sosyal yardım programı, birçok yönüyle dünyada da bir ilk olma özelliğini taşırken, sosyal yardım programıyla ailelere düzenli psikososyal destek de sağlanacak ![]() Yardımlar PTT aracılığıyla Sosyal Yardım Kartları üzerinden yapılacak ![]() ![]() ![]() Kaynak: Milyonlarca hastaya müjde!
![]() |
|