|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duyan, gereken, kadınların, noktalar, saygı, vermesi, önem |
![]() |
Kendini Seven ve Kendine Saygı Duyan Kadınların önem Vermesi Gereken Noktalar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kendini Seven ve Kendine Saygı Duyan Kadınların önem Vermesi Gereken Noktalar...Kendini seven ve kendine saygı duyan kadınların önem vermesi gereken noktalarUnutma, sen değerlisin ![]() ![]() Kadın olmanın tadını çıkartmalısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göbeğin çıktı diye, 36 bedenden çok uzaksın diye, saçların o reklamlardaki kız gibi dalgalanmıyor diye eksik değilsin ![]() Kendine güvenin en büyük silahındır ve o en derinlerinden gelen ışıl ışıl gülümsemen tabii ki ![]() ![]() Biliyorum adettendir ama sonuca varamadığın, sadece bünyeni hırpaladığın o konuyu 50 kere konuşmana, tartışmana gerek yok ![]() ![]() Yaptıklarından suçluluk duyarak vakit kaybetmemelisin ![]() ![]() ![]() Evlilik hiçbir şeyin kesin çözümü değildir sana öğretilmiş hiçbir mecburiyet alın yazın değildir ![]() ![]() Uzaklarda arama sakın; en büyük mutluluk sendedir ![]() ![]() Aşkından gebersen de sınırlarını bilmelisin ![]() ![]() ![]() Sen kendine ne değer biçersen, sen kendine nasıl davranırsan; herkes sana öyle davranır ![]() ![]() ![]() Evde oturup derdine yanma ![]() ![]() Dünyanın kanunu bu; düşündüğünü çekersin ![]() ![]() Sevgilini çok sevmelisin ![]() ![]() ![]() Her şeyin şık olsun ![]() ![]() ![]() Başka kadınları kafana takmaktan vazgeç! Onlar sen olamaz, sen de onlar… Her kadın kendine özeldir, her kadın dibine kadar özeldir ![]() Kız arkadaşların önemlidir, en kıymetlilerindir ama onları seçmeyi bileceksin ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekler çocuktur ![]() Çocuğunu hem sevecek hem kızacak, icap ederse küsecek, cezasını vereceksin ![]() Sen renklisin, sen beceriklisin, sen erkeğin mutlu olma sebebisin, sen başlangıçsın, sen sonsun… Mecbursun, bunu fark edeceksin! ![]() Her şey bir karar vermene bakar ![]() Sabır bazen gerekli, bazen gereksizdir ![]() ![]() Yapamayacağın şey yok ![]() ![]() Tekrar söylüyorum, kafana kazı istiyorum, SEN ÖZELSİN, SEN BİR TANESİN, ÖNCE KENDİ DEĞERİNİ BİLECEKSİN…
![]() |
|