![]() |
Doğum Günün Kutlu Olsun Seyito |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Doğum Günün Kutlu Olsun Seyitoİyi ki doğdun seyito,doğum günün kutlu olsun ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun Seyito |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun SeyitoAnaaaaa pasta çok naziksiniz Şengül hanım çok sağolun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun SeyitoDoğum gününüz kutlu olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seyito
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun SeyitoÇok teşekkürler sayın kaplan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun SeyitoMutlu yıllar seyito ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun Seyitoabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo k özür dilerim doğum günün geç olsa da kutluyorum ![]() ![]() ![]() özürlerim ve sevinçlerim ile birlikte pastan usta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
seyito
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun SeyitoTeşekkürler KRDNZ ve kardeşim taci çok sağol ama pasta biraz ufak geldi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
peri
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun Seyito![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dogum gününüs kutlu olsun geç oldu afınıza sıgınarak kutluyorum ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
seyito
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun SeyitoÇok çok teşekkürler sevgili peri artık bir ferrari enzom var yuupiiiiiii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
peri
|
![]() Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun SeyitoRica ederim ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|