|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açık, alınan, aöl, bilgiye, dakika, geldi, giremeyen, göre, haber, lisesi, müjdeli, sınavlarına, sınavına, yetkililerden, öğrencilere, öğretim |
![]() |
Son Dakika: AÖL Sınavına Giremeyen öğrencilere Müjdeli Haber! Açık Öğretim Lisesi Sınavları'na (AÖL) Giremeyen öğrencilere Müjdeli Haber Geldi. Yetkililerden Alınan Bilgiye Göre, İ |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Son Dakika: AÖL Sınavına Giremeyen öğrencilere Müjdeli Haber! Açık Öğretim Lisesi Sınavları'na (AÖL) Giremeyen öğrencilere Müjdeli Haber Geldi. Yetkililerden Alınan Bilgiye Göre, İSon dakika: AÖL sınavına giremeyen öğrencilere müjdeli haber! Açık Öğretim Lisesi Sınavları'na (AÖL) giremeyen öğrencilere müjdeli haber geldi ![]() ![]() İstanbul bugün kara gömüldü, yollar kapandı ![]() ![]() ![]() MEB: KAR NEDENİYLE SINAVA GİREMEYENLERE TELAFİ HAKKI VERİLECEK Öğrencilerin mağdur olması üzerine sınava giremeyen öğrenciler için ikinci bir hak tanınacağı bildirildi ![]() ![]() ![]() SINAV ERTELEME YETKİSİ VALİLİKLERDE DEĞİL İstanbul'da etkili olan kar yağışı AÖL(Açık Öğretim Lisesi) sınavına girmek isteyenleri vurdu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|