Şengül Şirin
|
Aylin Sungur Yeniayın Burçlara Etkileri
Aylin Sungur
Bu gece yaşanan KOVA Burcu Yeniayı'nın burçlara etkilerini sizin için yazdım…
Gökyüzündeki her döngünün bir sebebi vardır ! Bu yeniayda İkizler ve Yengeç burcu yükseliyor Güneş ve Ay ise 11 evde kavuşum halinde En çok dikkati çeken konular çocuklarla ilgili meseleler, hediyeler sürprizler ve yeni işler olacak Ayrıca çocuk sahibi olmak istiyorsanız Kova Yeniayı bu konuyla ilgili destekleyici açılar barındırıyor Ve 2017 yeni yılına, bu etkilerle gireceğiz Bazılarınız yeni bir ilişkiliyle yeni yıl akşamı geçirebilir Bu noktada yorgun, kafayı aksiliklere takmaktansa biraz daha sakin hareket edip, mutlu olabiliriz
YENİAYIN BURÇLARA ETKİLERİ:
#Koç':
Kaybolmayın çıkın ortaya! Koçlar, kariyer anlamında önemli bir atılım yapabilirler Duygularını bir kenara bırakmadan da başarılı olabileceklerini görecekler Maddi anlamda bereketli bir sürece giriyorlar Çok mutlu, iyimser olacaksınız ve ele aldığınız her işinizin istediğiniz noktalara geldiğini göreceksiniz
#Boğa:
Bir konuda savaş baltasını eline alacaklar çünkü artık Boğa'lar için mücadele zamanı Siz tüm karşınıza gelen sorumluluklarınızla uğraşırken bir yandan da geleceğinizle ilgili endişeleriniz ve korkularınız ayaklanmış olabilir Bu süreçte, ayaklarınızın yere sağlam basıp basmadığını deneyimlemişsiniz demektir! "Kalabalık yolda kaybolmak daha kolaydır dikkat edin   "
#İkizler:
#Vizyonunuz değişiyor #Medyatik işler , haber ve bilgi paylaşımı ilgi alanınızda olacak Hukuki konuları, devletle ilgili veya resmi kurumlarla ilgili işleri gündeme getirecek durumlar ortaya çıkabilir Basın yayın tanıtım reklam ve promosyonlarla ilgili temalarda görev ve sorumluluk üstlenebilirsiniz
#Yengeç:
Aşk medyatik işler , haberler ilgi alanınızda olacak Hukuki konuları, devletle ilgili veya resmi kurumlarla ilgili işleri gündeme getirecek durumlar ortaya çıkabilir Basın yayın tanıtım reklam ve promosyonlarla ilgili temalarda görev ve sorumluluk üstlenebilirsiniz Dış ticaret alanında veya yabancılarla bağlarınız güçlenebilir
#Aslan:
Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, eğlence, iletişim, eğitim ve yakın çevre ilişkileri evinizde olacak Ticaret,emlak,yazma, konuşma ve seyahat bakımından şans getirecek, kendinizi çok daha iyi ifade etmeniz mümkün olacak 2017 Ekim ayından sonra ev ve aile alanınıza gelecek #Üranus sayesinde ev yaşamınız şahlanacak Evlenebilir, yeni iş ev kurabilir, ev alıp satabilirsiniz
#Başak:
Bir terfi gündemde Eşinizin hanesinde de parasal olaylar artıyor Sizi değiştirecek, dönüştürecek sürpriz haberlerle karşılaşacaksınız Şanslarınız ve fırsatlarınız bir hayli yüksek Yakın çevrenizle (akraba, kardeşler, yakın dostlar) uğraştığınız, bunaldığınız noktalarda size güzel sonuçlar ve açılımlar sunabilir 2016 sıkıntılarını geride bırakmak arzusuyla davranacaksınız
#Terazi:
Uranüs, evlilik, çocuk, ticaret, güzellik ve özel alanlarınızı etkilemeye devam ediyor Ekim ayının son 10 günlük diliminde doğan Teraziler bu 2017 yılında, bereketli etkiden nasiplerini alacak Suyolunu bulamazsa… " Her hayat değiştirilmek içindir Değiştir ve devam et  "
#Akrep:
Akrepler bu yıl da para kaynakları, mali planları ve kazanç yollarını, birikimleri ve yatırımları sembolize eden alanda Satürn’ü misafir etmeye devam edecekler Hayır’ demeyi öğrendiğinizde, değerinizi daha yukarılara taşıyacak ve hayatınızdaki dengeyi sağlamış olacaksınız 11 Ekim 2017 ’den sonra Jüpiter Akrep burcuna geçecek ve 1 yıl boyunca ilişkiler sosyal yaşam ve kariyer alanında başarılı kılacak
#Yay:
Satürn gezegeni burcunuzda geçişini sürdürecek ve size hayat yönünüzü daha sağlam çizmek ve hem kariyer hem ilişkiler anlamında daha güçlendirmek için destek olacak Satış, pazarlama, reklam, bilgisayar, medya, öğrenim ve moda alanlarınızda sorumlu adımlar devrede
#Oğlak:
Yaşam hedeflerinizi temsil eden alanda şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter geçişini yaşıyorsunuz Birilerine yardım ettikçe doğaüstü güçler yâda evren ona yardım eder Verdikçe çoğalır, yardım ettikçe korunur çoğalır Hayatın anlamını daha önce hiç yapmadığınız şekilde yükseliyor
#Kova:
Bazılarını yoracak, kasıp kavuracak eskileri tarihin tozlu sayfalarına gömecek, Zorlandığınız konuları artık nasıl avantaja çevireceğinizi biliyorsunuz O halde rahat bir nefes alın ve yolunuzda ilerleyin!
#Balık:
Yıllarca içinizde saklanan her şey ortaya dökülebilir! Olaylar sizi değiştirecek, Yine barışçıl sürpriz olaylarla da karşılaşacaksınız,Üzgün balıklar siz hiç merak etmeyin , bu yıl şanslarınız ve fırsatlarınız da bir hayli yüksek Sürpriz, büyüme şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter küçülmeden hayatı dengeye oturtmanız için size tam destek verecek
Hepimize mutlu yıllar