Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ekonomi / İktisat / İşletme

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alabilirsiniz, çift, dan, işkur, maaş

Iş-kur Dan çift Maaş Alabilirsiniz...

Eski 11-21-2016   #1
Şengül Şirin

Iş-kur Dan çift Maaş Alabilirsiniz...

İŞ-KUR DAN ÇİFT MAAŞ ALABİLİRSİNİZ

İş-Kur işsizlik sigortasından işsizlik maaşına hak kazananlara işsiz kaldıkları tarihten itibaren bir ay içinde başvurdukları takdirde en az 6 en fazla 10 ay maaş ödemesi yapılıyor

İşsiz kalanlara yine İş-Kur tarafından işbaşı eğitim programı kapsamında aynı zamanda başvuru yaptıkları takdirde işbaşı eğitim ücreti ödenmektedir
Böylece İş-Kur tarafından hem İşsizlik maaşı hemde işbaşı eğitim ücreti ödenecektir

Şu an, işsizlik maaşı en az 659 TL, en fazla 1318 TL ödenmektedir İşbaşı eğitim programı kapsamında çalışanlara ise 1300 TL ödenmektedir
Her iki uygulamadan yararlanan işsiz birisi en az 1959 TL en fazla 2618 TL arasında gelir elde edebilecek

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com