Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bosch, kombi, servisi, şişli

Şişli Bosch Kombi Servisi

Eski 09-01-2016   #1
kombici

Şişli Bosch Kombi Servisi

Firmamız Şişli de iki marka kombi üzerinde yoğun olarak çalışmalarını sürdürmektedir Bu iki marka olan Vaillant ve bosch bildiğiniz gibi Alman malıdır İki dev firmanın alanında ne kadar uzman olduğu tartışılmaz bir konudur Bu yazımız da sizlere şişli bosch kombi servisi olarak bilgiler sunmaya çalışacağım

Dünya da bosch markasını bilmeyen yoktur diyebiliriz Firmanın beyaz eşya, küçük ev aletleri gibi otomobil, makine ve daha bir çok alanda ürünlerinin kalitesi ispatlanmış markadır Sözü uzatmadan şimdi Bosch kombi ye bir göz atalım

Aşağıda resimde gördüğünüz bosch kombi Türkiye de piyasa bulunan kombiler arasında benim gözümde en iyi kombidir Normal bir 80-130 metre daire için müşterilerime tavsiye ettiğim cihazların en başında geliyor Bu kombinin özellikleri tek eşanjör ve konforlu bir sıcak su performansı sunmasıdır Özellikle de gaz modülasyonu cihazın en çok göze batan hassasiyetidir

Unutmayın biz bu cihazlar üzeride yüksek tecrübe ve birikime sahip bir firma olarak sizlere şişli bosch kombi servisi hizmeti için bizi arayınız

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com