Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kültürü, pazarlama

Pazarlama Kültürü

Eski 03-11-2007   #1
Ergenekon

Pazarlama Kültürü

PAZARLAMA KÜLTÜRÜ
Meşhur bir içeceğin pazarlama temsilcilerinden biri, Ortadoğu bölgesinden hayal kırıklığı ile döner ve şirket çalışanlarına niye başarılı olamadığına dair bir sunum verir: "- Beni Ortadoğu'ya ilk gönderdiklerinde iki önemli sorun vardı Arapça bilmiyordum ve halkta da okuma-yazma oranı da düşük düzeydeydi Bende vermek istediğim mesajı yan yana üç resim halinde düzenledim Birinci resimde bir adam Çölde kumların üzerinde sürünüyor, susuzluktan kavrulmuş, ölmek üzere İkinci resimde aynı adam kumların arasında bulduğu içeceğimizi içiyor Son resimde de adam dipdiri, ayakta, canlı ve neşeli" Dinleyen arkadaşlarından "-Eee, harika bir fikir Anlamadılar mı?" şeklinde bir uğultu gelir "Anladılar anladılar ama esas sorun da zaten bu Orada yazılar sağdan sola okunurmuş meğer!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com