Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beşiktaş, öyküsü, şampiyonluk

Beşiktaş Şampiyonluk Öyküsü

Eski 05-26-2016   #1
kombici

Beşiktaş Şampiyonluk Öyküsü

Bjk takımında hocasının sözlerini samimi bulan oğuzhan özyakup da ayrılmayı kafasından atar, tolgay’ın talihsiz sakatlığının arkasından da formaya yapışan genç meşhur futboluyla şampiyonlukta önemli oyun oynar

çok ağırsın Süper Mario bu seneki tarihi başarıda beşiktaş’ın ekip olması en büyük etkendi lakin bi takım adların öne çıkması bu şampiyon olabilmenin gelişini kolaylaştırmıştı sosa, oğuzhan, atiba vede Mario Gomez gomez’in katkısı küçümsenmeyecek derecedeydi

Gelen bjk haberleri içinden en dikkat çekicilerinden biri de 26 topu filelerle buluşturan gol ile gol kralı olma mutluluğu da yaşamakta olan Süper Mario takır takır gollerini atarken lig süresi içinde de ilginç hadiseler yaşamış oldu beşiktaş’ın kazandığı bir maç sonrasında sevinç içinde soyunma kabinlerine giden futbol oyuncuları duşa girerken oğuzhan’ın Mario Gomez Süper Mario la beraber diyaloğu çok ilginçti

genç futbolcu meşhur futbolcuya önce “mario çok ağırsın” şeklinde açıklamada bulundu bu pozisyona şaşıran panzer, hiçbir tepki vermez iken oğuzhan daha ardından “ağırsın fakat senin kadar futbol oyunu zekası olan bir şahsı görmedim nereden gol atılır, kokluyorsun ağır olduğun için dikine gidemeyip zeki bir durumda çapraza koşuyor vede ofsaytta kalmıyorsun çapraz koşularla rakip takımı geçiyorsun ben de senin bu özelliğini öğrendim vede ona göre pas atıyorum” diye dile getirerek önce şaşırttığı meşhur golcüyü bu sözleriyle över

Bie diğer dikkat çekici bjk haber başlığı ise avukata sinirlenen çebi’nin kolu kanlar içinde kalması idi ikinci başkan ahmet nur çebi’nin hasta yatağında yaşamış olduğu hadise fedakarlığın ne boyutlarda olduğunun da göstergesiydi göreve geldiklerinden bu yana borçlarla vede icra memurları la beraber uğraşan yönetimde bu işlerle daha çok çebi ilgileniyordu

bir gün hastaneye kaldırılan çebi, burda icra avukatı la beraber bir görüşme gerçekleştirir avukat kendisinin de Siyah-Beyazlı olduğunu söylemesi üzerine çebi, “ne güzel sizler de beşiktaşlısınız o vakit takımımıza az daha vakit tanıyın toparlanayım işi çözeceğiz” der

ama avukat, kabul etmez sinirlenen çebi, sinirle kolundaki serumun iğnesini çeker her tarafı kanlar içinde kalmasına aldırış etmeyen çebi, hasta yatağından kalkıp kulübe gider vede hadiseyi çözer

yönetim de ekip kadar muvaffakiyetli yönetimde herkesin kendi üzerine düşeni ifa etmesi ekip oyununu sağlıklı oyuna çıkması şüphesiz muvaffakiyetin anahtarıydı yeni stadın inşaatının başlangıç yapmasından bitimine kadar başkan fikret orman la beraber beraber hareket eden ikinci başkan umut güner de önemli durum yaptı

stadyum yapımında yaşanmış olan bürokratik sorunları halleden güner’in yan tarafı sıra transferlerde de erdal torunoğulları meydana getirdiği muvaffakiyetli hamlelerle istenen hangi futbolcu varsa alınmasında başrol oynar medya la beraber sağlıklı ilişkiler kuran metin albayrak’ın yan tarafı sıra emre kocadağ, kartal yuvası mağazaları’ndaki satışlarda patlama yaşanmasını sağlar Bjkdinlecom

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com