Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
attılar, beşiktaşlılar, denize, fbahçe, kupa

Beşiktaşlılar, F.Bahçe Için Denize Kupa Attılar

Eski 05-26-2016   #1
kombici

Beşiktaşlılar, F.Bahçe Için Denize Kupa Attılar

beşiktaş'ın Şampiyonluk amacına ulaşmasının arkasından bjk'li taraftarlar kutlamalara devam ediyor

Gelen bjk haber konularına bakıldığından en çok konuşulanlar arasında yer alan bjk haberleri konusu hiç şüphesiz ki Kara-Kartalların şampiyonluk kutlamaları oluyor

Bjk futbol takımı 7 yıl aradan sonrasında gelmiş olan şampiyonluk ünvanını doyasıya kutlamaya devam ediyor siyah beyazlıların kongre üyeleri istanbul boğazında düzenledikleri gece la beraber Şampiyonluğu yakalama kutlamalarına devam da bulundu takribi 100 kadar davetlinin katıldığı gecede Siyah-Beyazlı takım eski yönetim heyeti üyesi yalçın kaya yılmaz, poyraz karayel dizisinde zülfikar karakterini canlandıran celil nalçakan tarzda isimler de vardı

beşiktaş'ın en sevilen marşlarından biri olan 'milad 1903' marşını seslendiren sanatçı ali altay şarkıları la beraber geceye renk kattı

denize fenerbahçe için kupa atmış oldular

havai fişek gösterileri ile birlikte renklenen kutlama geç saatlere kadar sürdütaraftarlar oldukça hareketli vede eğlenceli geçen gecenin nihayet kalamış açıklarına geldiklerinde fenerbahçe için altrenatif olarak hazırladıkları kupayı denize atmış oldular

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com