Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
konkasör, tesisi

Konkasör Tesisi

Eski 05-15-2016   #1
kombici

Konkasör Tesisi

Farklı büyüklükte ve özellikteki taş ve kaya parçalarını kırarak ufak parçalar haline getiren tesisler, Konkasör Tesisiismini almaktadır Konkasör tesisleri, ülkemizde daha çok taş kırma ve eleme tesisi olarak bilinmektedir Konkasör tesislerinde, kırılması en güç olan taşlar bile rahatlıkla kırılabilmekte ve kullanım için uygun hale getirilmektedir Tesislerde elde edilen malzemeler, daha çok inşaat sektöründe ve yol yapım çalışmalarında kullanılmaktadır Yapı sektöründeki çalışmaların günümüzde hız kazanması ile birlikte daha çok malzemeye ihtiyaç duyulmaktadır Bu da konkasör tesislerini cazip iş fikirleri arasına koymaktadır Konkasör tesisleri farklı özelliklerde ve kapasitelerde üretilmektedir
Konkasör tesisleri sabit ve mobil olmak üzere iki farklı çeşitte üretilmektedir Sabit konkasör tesisleri, belirlenen çalışma alanında uzun süreli bir proje gerçekleştirilecekse eğer tercih edilmelidir Bu tesisler, uzun vadeli çalışmalarda yüksek verimlilik ile çalışmakta ve karlılığı artırmaktadır Mobil konkasör tesisleri ise, kısa süreli çalışmalar için uygun olan konkasör tesisidir Bu tesisler, kolaylıkla farklı sahalara taşınabilen ve kurulabilen tesislerdir Tek gün içerisinde tek nakliye aracı ile nakil edilebilmekte ve aynı gün içerisinde kurulumu yapılabilmektedirKonkasör Tesisi, farklı tiplerin yanı sıra farklı özelliklerde de üretilmektedir 90’lık, 110’luk, 125’lik ve 140’lık konkasör tesisleri en çok tercih edilen tesislerdir 90’lık tesisler üretim kapasitesi miktarı en az olan tesistir Bu tesislerde ortalama 125 ton ile 180 ton arasında üretim yapılmaktadır 110’luk konkasör tesisi ise orta ölçekte üretim yapan bir tesistir Bu tesisler saatte 250 ile 300 ton arasında üretim yapmaktadır Düşük ve orta bütçeli firmaların tercih ettiği bir tesistir 125’lik konkasör tesisi ise, saatte ortalama 350 ton ile 450 ton arasında malzeme işleyebilen, orta ve yüksek bütçeye sahip işletmelerin tercih ettiği bir tesistir 140’lık tesisler ise en yüksek malzeme işleme kapasitesine sahip olan tesis olup, saatte 450 ile 600 ton arasında üretim yapmaktadır
Tüm bu tesislere farklı kırıcılarda eklenebilmektedir Firmamız, tüm kapasitelerde ve farklı çeşitlerdeki konkasör tesisi imalatlarını yapmaktadır Sektörün ihtiyaç duyduğu tüm tesisleri ve iş makinelerini üreten firmamız, imalat sürecinde Avrupa Birliği Standartlarını esas almaktadır Firmamızdan tüm konkasör tesisi satışı garanti kapsamında güvenceli olarak yapılmakta ve müşterilere en uygun fiyat ve ödeme koşulları sunulmaktadır Firmamızdan piyasanın en kaliteli konkasör tesislerini satın almak, konkasör tesisi fiyatlarını öğrenmek ve sorularınızı sormak için iletişim kanallarımızdan bizi arayabilirsiniz

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com