Hediye Gönder |
|
|
#1 |
|
kombici
|
Hediye GönderBiz sevdiklerimize hediye gönderirken verirken hep fiyatına bakmış ve oraya takılmışızdır Hediyenin fiyatı olmaz bence buradan bakmak lazım bu konuya![]() Hediyenin manevi değeri olur ve kullanışlılığı olur özellikleri olur Heleki özel birine hediye alınıyorsa ve internetten sevgiliye hediyealıyorsanız daha da güzel olur ![]() Sevgili kavramı bana evlilik ve bir ömür yanında geçireceğiniz insan olarak geliyor ama bazen ayrılıklarda olabilir ve sevdiğiniz kişi ile malesef ayrılabilirsiniz ![]() Bu durumda hediyeleri yüz yüze veremeyebilir hatta birbirinize verdiğiniz hediyeleri geri vermeyi bile düşünebilirsiniz Fakat ayrılıklar bir kere de olmaz belli bir zaman yayılır![]() Bu durum işi zorlaştırır ve tekrar denemek istediğinizde ilişkide hediyenin önemi artar bu durumda ne yapacaksınız ? Tabi ki sevgiliye hediye gönder eceksiniz hemde online bir şekilde Bu da ne demek demeyin unutmayın ayrısınız ve sizinle ilgili 2 tarafta şüphede bu durumdada size görev düşüyor Eski hediyeleri de değiş tokuş ettiniz![]() Sizi onu hatırlatacak bir tek şey bile kalmadıysa sizde yeni bir hediyeyi vererek bir şans daha yakalayabilirsiniz ![]() Gelelim nasıl hediye göndereceğinize dedikya bu hediyeyi ona yüzyüze değil online hediye gönder me marifeti ile göndermelisiniz ![]() İnternetten online hediye gönderme yolları dolu ama en garantilisini seçmek gerekli bunu da size bulun Ben böyle bir proje biliyorum ama cepten hediye diye bir site inşallah olur![]() Hediye getir dersin o da getirir diye düşünüyorum iyi günler ayrılmayın hep mutlu kalın Allaha emanet olun
|
|
|
|