Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
klinik, master, psikoloji

Klinik Psikoloji Master

Eski 04-21-2016   #1
amacdizayn

Klinik Psikoloji Master

Merhabalar

Sizlere özelliklede psikoloji meraklılarına klinik psikoloji master eğitimi yapmak isteyenlere müthiş bir haberim varinternette incelerken Brussels Capita University wwwbcunibe isimli bir üniversite gördümBelçika menşeli araştırınca orada online hizmet verdiğini Türkiyede kayıt ofisi aracılığıyla gerçek akademik danışmanlar tarafıdan öğrenci alıp okuttuğunu gördümaslında beni bunu araştırmaya iten sebep işletme okuyup psikolojiye olan eski ilgimin depreşmesitabi bende bu merakımı gidermeye çalıırken burada yani Brussels Capita University okuyan klinik psikoloji okuyan yakın arkadaşlarla karşılaştımkısa sürede eğitim alıp mezun olabiliyon Sistemi sen kontrol ediyonülkemizde alanında bilinir akademisyenler sana eğitim danışmanlığı yapıyorevinden yada işinden fark etmez gir internete izle eğitim videolarını yap ödevleri ve geçtabii bu arkadaşalrın anlatımısanırım bir şifre verilip buradan giriyormuşsunanlayacağınız tam benlik işletme bitirdiğim için klinik psikolojimi yoksa endüstri psikolojisi masterimi yapcam bilmiyom ama incelyip karar verceğim

http://wwwbcunibe/tr/sosyalbilimlerenstituaspx

Türkiye İrtibat ve Kayıt Ofisi
Adres: İstanbul - Ataşehir
İçerenköy Mahallesi Topçu İbrahim Sokak Tahsin Bey Apartmanı No:9 Kat:5 Daire:10
Telefon-0216 362 00 66

Adana Bölge Temsilciliği: 0322 234 9 234 ve 507 204 61 82 ve 83

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com