Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hizmetleri, kale, yalıtım, yapı

Kale Yapı Yalıtım Hizmetleri

Eski 03-19-2016   #1
kavazaki

Kale Yapı Yalıtım Hizmetleri

MANTOLAMA NEDİR?

Binaların soğutma maliyeti, ısıtma maliyetine göre daha yüksek olduğundan mantolamayı sadece ısınma amaçlı düşünmemek gerekir izolasyon, Kış aylarında dış ortamdaki soğuk havanın iç mekanlarda ısı kaybına neden olmasını; yaz aylarında ise dış ortamdaki sıcak havanın iç mekanda ısı artışına neden olmasını önlemek için yapılan, özel malzemelerle yüzeyler arası ısı transferini azaltma işlemine mantolama denir

NEDEN MANTOLAMA YAPTIRMALIYIZ?

Mantolama, ısıtma ve soğutma harcamalarında P'ye varan tasarruf sağlar
Kışın verimli bir ısınma, yazın ise verimli bir serinleme sağlayarak yaşam konforuna katkı sağlar Yalıtım; binalarda rutubet ve küflenme gibi oluşumları engelleyerek yaşam kalitesini artırırÇevreyi korur Enerji kullanımında kükürt dioksit (SO2) ve karbondioksit (CO2) diğer zararlı gazların atmosfere salınımını azaltır, küresel ısınma ve iklim değişikliği ile mücadeleye katkıda bulunur Isı Yalıtım binalarda, mekanlar arasındaki ısı dağılımı homojen olacağından yaşam konforu ve mekan sakinlerinin sağlığına katkıda bulunurBinanızın yangına dayanıklılığını artırır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com