![]() |
Sömestr Tatili 1 Aya çıkıyor, Yaz Tatili Kısalıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sömestr Tatili 1 Aya çıkıyor, Yaz Tatili KısalıyorSömestr tatili 1 aya çıkıyor, yaz tatili kısalıyor Milli Eğitim Bakanlığı, sömestr tatilini 15 günden 30 güne çıkarmaya hazırlanıyor ![]() ![]() Posta gazetesinden Yaşar Özay'ın haberine göre; öğretimde reform ve yapılandırma çalışması kapsamında sömestr tatilinin uzatılıp yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor ![]() ![]() Buna göre sömestr tatili 31 Aralık-1 Şubat tarihleri arasında yapılacak ![]() ![]() YAZ TATİLİ KISALACAK Değişiklik ile yaz tatilinin ise 15 Haziran ile 1 Eylül arasında olması öngörülüyor ![]() ![]() MEB 2015 iş takviminin yayımlanmış olması nedeniyle değişiklik 2016 - 2017 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacak ![]() 2015 eğitim takvimine göre eğitim yılının ilk dönemi 22 Ocak 2016 Cuma günü sona erecek ve sömestr tatili başlayacak ![]() ![]() ![]() Okullar 10 Haziran 2016 tarihinde yaz tatiline girecek ![]() cumhuriyet ![]() ![]() Yayınlanma tarihi: 22 Aralık 2015 Salı
![]() |
|