![]() |
Günlük Fal 03,12,2015 |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük Fal 03,12,2015Günlük Fal KOÇ neden kaybeder? -Dürüsttür ![]() ![]() ![]() ![]() BOĞA’nın ruh hali: Üzülmüyorum,sadece içim parçalanıyor o kadar ![]() İKİZLER: Haksızlığa, yalakalığa, yapmacıklığa zerre tahammülleri yoktur İkizler’in YENGEÇ’in ruh hali: Hayatımın büyük bir kısmını sabrederek geçiriyorum ![]() ASLAN; Asil, Sıcakkanlı, Lider, Öfkeli, Dinamik, İlham verici, Duygusal, Hayat dolu, Sadık, Hükmedici, Atılgan BAŞAK yalana,dolana ve sahte karakterlere tahammül edemez ![]() TERAZİ Bir "terazi" karşısındakine varlığını da yokluğunu da dibine kadar hissettirir ![]() AKREP Mutluyken aniden aklına çok özlediği birisi gelir ![]() ![]() YAY kızgın değil,fazlasıyla üzgün ![]() KOVA’nın ruh hali: Normal değilim OĞLAK’ın üşengeçliği tuttuğunda bildiği şeylere bile “bilmiyorum” der ![]() BALIK; Aşırı duygusal, Gizemli, Dürüst, Cömert, Sadık, Büyüleyici, Fedakar, Becerikli, Sempatik, Dost, Paylaşmayı seven, Asil, Zarif
![]() |
|