![]() |
Günlük Fal 06,11,2015 |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük Fal 06,11,2015Günlük Fal KOÇ: En büyük hobileri kendini zeki sanan insanları parmağında oynatarak haddini bildirmektir ![]() BOĞA’nın ruh hali: Yalnızlık diye bir şey buldum yaşa yaşa bitmiyor ![]() İKİZLER’in duygusal yönü ağırdır ama saklıdır,göstermezler ![]() ![]() YENGEÇ’in ruh hali: Yanlış yaptıysam doğrusu hoşuma gitmemiştir ![]() ASLAN’ın ruh hali: Çok seveceğim insanlarla hep geç tanışıyorum ![]() BAŞAK’a zaman makinesi verseler,zamanı önceki geceye alıp yatar uyur ![]() ![]() TERAZİ: Onu kaybetmekten korkacak biriyle tanışmak istiyor ![]() AKREP: Mutluluğu uykuda bulan insanlardır ![]() YAY’ın ruh hali: Bazen nasıl bir ruh hali içerisinde olduğumu ben bile bilmiyorum ![]() KOVA’ya NOT: Eleştiriyorlar çünkü farklısın ![]() OĞLAK: Bir Oğlak gözü tutmadığı insanı yanına yaklaştırmaz ![]() ![]() BALIK: Yapmacık biri olacağına,sıradan biri olmayi tercih eder balık’lar ![]()
![]() |
|