Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dahası, filmi, kanal, medya, tanıtım

Kanal Medya - Tanıtım Filmi ve Dahası

Eski 10-29-2015   #1
kavazaki

Kanal Medya - Tanıtım Filmi ve Dahası

Kanal Medya; kurumsal şirketlerin tanıtım işleriyle ilgili her türlü ekip ve ekipmanı sağlayan bir şirkettir Tanıtım filmi, tanıtım çekimi, reklam filmi, web tasarım, sanal tur, havadan çekim, profesyonel fotoğraf, greenbox, kurgu, montaj, cast, gerekse broşür, kartvizit, katalog, logo tasarımı gibi birçok hizmeti müşterilerine sağlamaktadır

Ayrıca firma, çekilen reklam filmlerinin kurgu ve post prodüksiyon kısmının hizmetini de vermektedir Kurumsal bir firmaysanız, bir tanıtım filmi çekmeye karar verdiyseniz fakat bu işi nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız firmayla irtibata geçerek reklam filminizin çekilmesini ve her aşamasının da yine firma tarafından takibini sağlayabilirsiniz

Medya alanında çok fazla hizmet sağlayan firma, dergi tasarımı hizmeti de gerçekleştirmektedir Yeni basılacak bir derginin grafik ve sayfa tasarım hizmetleri de bu firma üzerinden alınabilmektedir

Website Adresimiz: http://wwwkanalmedyanet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com