Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istanbul, real, tours, turları

Real Istanbul Tours | İstanbul Turları

Eski 10-27-2015   #1
kavazaki

Real Istanbul Tours | İstanbul Turları

Real istanbul Tours, Türkiye'ye gelen yabancı turistler için oluşturulmuş bir turizm platformudur İstanbul'a gelip Türkçe konuşamayan Turistler için İngilizce destekli tur tanıtım paketleri ile özel İstanbul turları düzenlemektedir

In a city like Istanbul, private tours istanbul, the tours are only as good as the guides

Real Istanbul Tours gives you the opportunity to experience the city through the eyes of a local

Local Guide istanbul, You’ll be able to explore the history, side streets, nooks and crannies and culture of authentic Istanbul

Website Adresimiz: http://wwwrealistanbul-tourscom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com