Günlük Fal 16,10,2015 |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal 16,10,2015Günlük Fal ![]() KOÇ: Senin değerini kaybettiğinde anlıyorlar Senin gibi güler yüzlü, tatlı bir insanın kalbini kırmaktan ne anlıyor bu insanlar![]() BOĞA: Bir Boğa derdini anlatacak kadar seni sevdiyse; Sen gerçekten özel birisin onun için İKİZLER Bir "ikizler"in aşkı gerçeğin ta kendisidir Dokunamazsın ama dibine kadar hissedebilirsin![]() YENGEÇ: Bir Yengecin kafasına koyduğu şey ya olacak,ya olacak! Başka şansı yok! ASLAN: Kıskanınca insanlıktan çıktığı doğrudur BAŞAK mutlu değil,yalnızca mutlu insanları çok güzel taklit eder ![]() TERAZİ: Bir TERAZİ karmaşası Kimseye ihtiyacım yok Ama birini gerçekten sevmek isterdim Ama bi dakika, yalnızlığımı seviyorum ben AKREP: Mutluluk ona gelince error veriyor YAY susuyor Biliyor ki,içindeki acıyı hangi dilde tarif etse,eksik kalacak![]() KOVA’yla inatlaşmayın; Kimseyi kırmaz Merhametlidir Hisleri kuvvetlidir Zor ama tam sever Asla unutamaz OĞLAK: Bir Oğlak gözü tutmadığı insanı yanına yaklaştırmaz Oğlak insanlarının hislerinde yanılma payı oldukça düşüktürBALIK’ı sevin Çünkü; Mutluluk Balık’ta Huzur Balık’ta Aşka ve sevgiye dair herşey Balık’ta Sadıktır Kıskançtır Çok deli sever
|
|