Günlük Fal 05,10,2015 |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal 05,10,2015Günlük Fal KOÇ’un ruh hali: Nasıl biri olduğum, karşımdakinin kim olduğuna göre değişir ![]() BOĞA; Hırslı → Sevgi dolu ↑ ↓ Güvenilir ← Samimi İKİZLER’in ruh hali: O öyle biri değil dediğim herkes tam olarak öyle biri çıktı ![]() YENGEÇ: Gönderdim ya yengeçlere şarkı bak iyi takip etmiyonuz kızacammm haaa :))) ASLAN : Emir almaktan hoşlanmaz Organizasyon yapmaktan hoşlanırlar Herkese söz hakkı verirler fakat en son sözü kendileri söyler![]() ![]() BAŞAK : İlgilen, ama yapmacık olma Yapmacık bir insanın başakların yanında uzun süre kalabilmesi mümkün değil Doğallığı arar başaklar![]() TERAZİ’nin ruh hali: Suskunluğum asaletimden falan değil,laf anlatmaktan bıktım ![]() AKREP : yaşamın her alanında tutkuları vardır Arzulu, kararlı, enerjik, kendilerine güvenen insanlardır Cesurdurlar, tutuğunu koparırlar![]() YAY’ın tek pişmanlığı yanlış insanlar için yaptığı doğrular ![]() KOVA sorunları dinler ve tereddütsüz yardım ederler Ama kendi sorunlarına çözüm bulamazlar![]() OĞLAK için gurur çok önemlidir Gururu yüzünden her şeyden vazgeçebilir![]() BALIK: Gönderdim ya balıklara şarkı görmedin miiiiiiiii
|
|