Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayram, cevdet, club, fan, hoca, kıbrıs, süleyman

Cevdet Süleyman Bayram Hoca Kıbrıs Fan Club

Eski 09-21-2015   #1
kombici

Cevdet Süleyman Bayram Hoca Kıbrıs Fan Club

Merhaba Arkadaşlar,

Kıbrıs'ın o güzel sokaklarında, gece hayatında, sahillerinde birçoğumuz bulunmuştur Gitmemiş iseniz bile kesinlikle önermekteyim Ben kendim Kıbrıs'ta üniversite okuyan biri olarak hayatımda ilk defa bir web sitesi açmış bulunmaktayım Bugün sizlere bunu yapmamın amacını anlatacağım

Üniversitede okurken hepimizin belirli sıkıntıları olmuştur Bu sorunsalların başında maddi problemler gelmektedir Üniversiteye gelmiş her genç, ailesi ne kadar zengin olursa olsun fakirdir :) Bu açıdan maddi sorunlarımızı çalışarak veya ailemizden yardım alarak çözmekteyiz Benim durumumda olan biri çalışamazdı, çünkü ders yoğunluğum çok fazla idi Ailemse zaten beni zar zor okula göndermiş idi Derslerimde başarılı bir öğrenciydim Bir gün paraya çok ihtiyacım oldu Okulda da eğitim teknolojileri hocamız Cevdet Süleyman Bayram var, en çok sevdiğim hocalardan biri Benle birlikte tüm sınıf arkadaşlarımın da çok sevdiği, saydığı bir öğretmendir Bazen biraz kızar bize (ödevlerden dolayı :) ) ama şeker gibi biridir Cevdet Hoca beni birgün yanına çağırdı Moralimin bozuk olduğunu ve derslere katılamadığımı anlamış olacak ki, bir derdim olup olmadığını sordu Kendisine durumu anlattım ve bana annem babamın bile yapmadığı iyilikler yaptı İyiliğin içeriğini burada anlatırsam bana kızar Ancak ben onun güzel kişiliğini anlatmak, yeni gelen öğrencilerin de faydalanması adına bir Cevdet Süleyman Bayram Kıbrıs Fan Club'ı kurdum Adı Dr Djevdet Süleyman Bayram olarak da geçer, kendisi Kıbrıs ve Fransa'da çokça tanınan, yüksek kademelere proje yapan saygıdeğer biridir Cevdet Süleyman Bayram hocamıza saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz: wwwcevdetsuleymanbayramcom/

Herkese guzel mutlu gunler dılıyorum

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com