Voice Of English YDS Için Tek Adres |
|
|
#1 |
|
kavazaki
|
Voice Of English YDS Için Tek Adres![]() Voice Of English; kadrosu, fiziksel yapısı ve özel eğitim hizmetleri ile İngilizcede farklı alanlara hizmet vermek üzere yapılandırılmış bir eğitim kurumudur Kurumumuz, İngilizce öğrenmeyi ihtiyaç gören herkesi hedef kitlesi saymaktadır Günümüzün getirdiği değişimlerle kendini güncel tutan, yenilikçi, kaliteli ve güvenilen eğitim modeli sunmayı amaç belirlemiştir Genel İngilizce, Akademik sınavlar, LYS5, Hazırlık Atlama, İlköğretim ve Lise düzeylerine yönelik hizmet vermek amacı üzerine kurulmuştur![]() Voice Of English altyapısı ile ingilizce kurslarımız elementary seviyesi, Pre-intermediate seviyesi, intermediate seviyesi, upper-intermediate seviyesi, advanced seviyesi, callan method, ingilizce konuşma kulübü, kurumsal ingilizce gibi kategorilerde eğitimler verilmektedir ![]() YDS(Yabancı Dil Sınavı) hazırlığı yapan öğrenciler için YDS Programları, hızlandırılmış YDS Kursu, YDS Hakkında ipuçları, YDS Taktikleri, YDS Sınavı Tarihleri, YDS Başvurusu gibi alanlarda sitemizden bilgi alabilirsiniz ![]() Sitemizin adresi http://voiceofenglish com tr/
|
|
|
|