Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
okulu, takı, tasarım

Takı Tasarım Okulu

Eski 09-16-2015   #1
sektor34

Takı Tasarım Okulu

Takı tasarımı, bu okulu okuyan yada okumayan bir çok insan tarafından yapılan bir meslektir Kimi zaman üniversite öğrencileri harçlıklarını çıkarmak için yönelirler bu mesleğe, kimi zaman ev hanımları ek gelir kazanmak amacıyla Bu yönelim sektörde takı ve bileklik tasarımı kursları oluşmasını sağlamıştır

Hobi olarak bu işe başlayan bayanlar bu hobiyi para kazanabilecekleri bir işe çevirmek amacıyla bu kurslara kayıt olurlar Kursa gitmek için vakti ve gerekli bütçesi olmayan bayanlar için ise internet üzerinden bazı eğitimler verilmektedir Takı tasarımı ile ilgilenerek bayanlar boş zamanlarını bütçelerine faydalı bir etkinlikle değerlendirmiş olurlar Bu sayede ev hanımları evlerinin geçimlerine yardım edebilmektedirler Evden boş zamanlarında çalışarak mutfak masraflarını çıkaran bayanlardan bazıları bu işi genişleterek kendilerine ufak bir dükkan bile açmayı başarmışlardır

Bu yönde başarı hikayelerini zaman zaman duymaktayız Sadece boncuklardan kolye tasarımı yaparak içinde gizli kalmış olan yeteneği ortaya çıkaran bayanlar tasarımlarının oldukça fazla talep görmesi üzerine kendilerine ufak çaplı bir dükkan açarak, tasarımlarına daha fazla insanın ulaşabilmesini sağlarlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com