Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bıçakları, dorco, tıraş

Dorco Tıraş Bıçakları

Eski 07-23-2015   #1
b.a.f.

Dorco Tıraş Bıçakları

Yurt dışında marketlerde sürekli olarak gözüme çarpan ancak Türkiye de rastlamadığım bir marka Dorco! artık Türkiye de Bu haber beni çok sevindirdi Çünkü tasarımı ve sahip olduğu teknoloji mükemmel Üstelik emsallerine göre oldukça iyi bir fiyat politikası var Ama işin en özel kısmı markanın ilklere imza atıyor olması ve yenilikçi yüzü Dünyanın ilk 6+1 bıçaklı ve bayanlara özel ürün geliştirmiş olmaları Ablam neden benim tıraş bıçağımı kullansın ki? Bayanlar ürün özellikleri aşağıda

Detaylı bilgi almak isteyenler, bayi ve avantajlar için wwwdorcotrcom adresi

Dünyada bayanlar için özel olarak üretilmiş tek tıraş bıçağı Dorco Shai 3+3 6 bıçaklı tıraş bıçağı

ÖZEL PLASTİK PARMAK BANT
Tıraş esnasında cilde masaj yapar, cildi rahatlatır, yumuşamasını sağlar

BÜKÜLEBİLİR KARTUŞ / 3+3 BIÇAKLARI
Vücudunuzun her hattına uygun, ergonomik yapısı sayesinde pürüzsüz ve yumuşak bir tıraş sağlar

YÜKSEK KALİTE NEMLENDİRİCİ BANT
Aloe içeren bant; nemlendirir, E vitamini ve Lavanta ile ve hassas cildi yatıştırır

ORTAK KULLANIM SİSTEMİ
Mükemmel mühendistik ile ortak kullanım imkanı Her Dorco-Pace kartuşu başka bir Dorco kartuş sapına uyumludur Her kartuş tipi için başka bir kartuş sapı bulundurmanıza gerek kalmaz

ÖN MENTEŞELİ SALINCAK SİSTEMİ
Hareketli kartuş ve bıçak platformu ile kılavuzların tüm yüz tiplerine uygun hareketini sağlar Tıraş olurken konfor ve rahatlık sağlar Her kıvrıma zahmetsizce ulaşmayı sağlar

AÇIK KARTUŞ MİMARİ
Kartuşun arkası eşsiz bir mimari ile tamamen açık bırakılmıştır Asla tıkanmaz, bu sayede kullanım ömrü artar, keyifli bir tıraş sağlar

ERGONOMİK TASARIM BIÇAK SAPI
Ergonomik kaymaz Bıçak Sapı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com