Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adsense, artırın, bigadsensecom, kazançlarınızı

Adsense Kazançlarınızı Bigadsense.com Ile Artırın

Eski 06-26-2015   #1
b.a.f.

Adsense Kazançlarınızı Bigadsense.com Ile Artırın

ABD Tıkı ile Tanışma

Adsense'in düşük TBM'leri hepimizin canına okumuştur Facebook'ta reklamıyle tanıştığım bir siteyi tanıtmak ve Türk Webmaster alemine bir katkım olsun istiyorum Sitemiz bigadsense ile adsense kazanç artırma etkinliklerinden faydalanın

Sitenin amacı belirli paketler sunuyor günlük, haftalık, 2 haftalık ve aylık olarak paketler devreye giriyor Burada paketlerin mantığı kaç gün destek isteyeceği şeklinde işliyor

15 günlük destek ekonomik geldiği için satın alıyorum ama tabi aklımda güvenlik problemi Ya adsense banlarsa Ama şöyle düşünüyorum, şimdi bu adamlar güvenlik garantisi veriyor Yani adamlar bunu vermese dahi istedikleri sitedeki adsense hesabını banlayabilme gücü olabilir aslında adsense buna izin vermez diye düşünüyorum Burası +1 çünkü her adsense'i banlayabilirse adsense daha büyük felakete uğrar

Paketi aldığım gibi sonuçları bekliyorum Yabancı bir siteme satın alıyorum denemek amacıyla pek bir hiti de yok 10 15 Bir gun sonra bakiyorum ABD üzerinden +44 TL şeklinde destek gelmiş Sonraki günlerde de +34, + 55, +72 TL şeklinde ilerliyor Değişken yani 14 dolara aldığım paket kendini ilk günden telafi ediyor

Sistem Nasıl Çalışıyor

Trafik kaynağını inceliyorum Nereden gelmiş bu hit diye Adamlar her şeyi düşünmüş Gelen kullanıcı google da siteyi aratıyor ve siteyi bir güzel dolaşıyor, zaman geçiriyor, reklama tıklıyor anladığım kadarıyla tıkladığı sitede de dolaşıyor Adwords kullananlar bilir tıklanılan sitede gezildikçe ekstra para kazanabiliyor 3-4 Tık yapıyor 50 lira cepte Biz buna ulaşmak için 500 tık yapsak yine de acaba diyoruz malum TR TBM'si ayak altında

Zamana bölümlenmiş şekilde çalışıyor her gün aynı saatte değil, farklı saateler, zamanlar, tarayıcılar, IPler, cihazlar ve hatta işletim sistemleri de değişiyor Burası da bir +1 hakediyor

Alınması gereken tek risk hesabım banlanırsa tarzı Ya abi, benim gibi aylık 300 - 500 lirayı zar zor gören arkadaşlar var ise bu riske değer diyorum Ödeme kanıtlarını görüyorum ve bir problem olarak görmüyorum

Siz de deneyin, adamların imkanları çok geniş günlük 3K $ kazandırabiliyorlar anladığım kadarıyla ama bu hafif ve risksiz olarak ilerliyor Aylık düzenli müptelalarıyım 4 sitem için de ilerletiyorum

Ya hak diyorum ve adsense'in TR köleliğine bir başkaldırı olarak sunuyorum

Bu arada ekipte bir Türk arkadaş var ABD'de çalışan, bayağı kanka olduk onla da FB sayfaları üzerinden yazıştım gayet aklı başında cevaplar veriyor Yakalarsanız ve diliniz yoksa sizin için büyük şans

Paketlerden seçin birini, paypalla satın alın isterseniz Kredi Kartı ile de alırsınız, linkinizi de nota ekleyin

Değerlendirin derim, burada bana ya adsense'im banlanır salaklıktır gibi feryatlarla savunma yapan ergen çocuklara tek sözüm Siz daha annenizin donuyla gezerken ben adsense'den çek alıyordum Siz gelirken ben gidiyordum Gidin 3 kuruşa talim edin, burayı işgal etmeyin

http://bigadsensecom

http://facebookcom/bigadsense

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com