Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayramı, kurban, yaklaşıyor

Kurban Bayramı Yaklaşıyor!

Eski 06-18-2015   #1
kombici

Kurban Bayramı Yaklaşıyor!

Bayramlar bizleri birleştiren, bütünleştiren dini günlerdir Bu günler toplumsal olarak bizleri kaynaştırdığı gibi Allah’a (CC) karşı kulluk sorumluluğumuzun bilincine kuvvetli olarak vardığımız günlerdir İki dini bayramımız vardır Bunlardan kurban bayramı, ekonomik durumu iyi olan kişilerin ekonomik durumu kötü olan kişilere yardım etmesini amaçlamaktadır

Bu Sene Kurban Bayramı Ne Zaman
Kurban bayramı ile Ramazan bayramı arasında 40 gün vardır Akıllara Kurban bayramı ne zaman sorusu geldiğinde; insan ister istemez Ramazan bayramının ne zaman olduğunu düşünmektedir Kurban bayramı ne zaman ve hangi tarihte olacak kurban bayramı namazı saat kaçta olacak gibi soruların hepsine cevabı hepsini sitemizde bulabilirsiniz

Kurban Kesimi Nasıl Olmalı
Her sene kurban bayramlarında klasikleşen kesim hatalarını, klasikleşen hayvan kaçma haberlerini izlemezsek olmaz Peki ya kurban kesimi nasıl olmalıdır Hangi hayvanlar kurbanlık olur, hangi hayvan ne şekilde kesimi yapılmalıdır Bu ve bunun gibi birçok kurban kesimiyle ilgili bilgiye sitemizde erişebilirsiniz

Daha fazla bilgi için http://wwwkurbanbayramigentr/ adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com