![]() |
Her Hayat Diğerine Benziyor |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Her Hayat Diğerine BenziyorYaşamdan kazandığınız her şeyi, er ya da geç, yine ona verirsiniz ![]() Umutlarınızı, sevişlerinizi, mutluluklarınızı, ruhunuzun en temiz yanını, çocukluğunuzu alıp götürür sizden yaşam ![]() ![]() ![]() Ben tutkularıma yenilmeyi öğrendiğimde, henüz 13 olmuştum ![]() ![]() Sevdadan hiç vazgeçmeden geldim on sekizime! Artık büyüdüm, her şeyi biliyorum derken yedim ilk dost kazığını! Yaş 25, evlendim! Kocam beni çok seviyor ![]() ![]() Yaş 28, iki çocuğum oldu ![]() ![]() ![]() Yaş 32, çok bunalıyorum! Kocam beni ihmal etmeye başladı ![]() ![]() ![]() Yaş 35, yolun yarısıymış! Henüz anlayamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Yaş 40, kocamı bir sarışınla yakaladım! Hem de bizim yatağımızda! ( Gerçi başka yatakta olsa ne fark eder acaba diye düşünüyorum?) Kocam beni hala çok…… ![]() Boşandık! Kızı ben aldım ![]() Yaş 44, özlemeyi öğrendim! Kızım artık beni sevmiyor, sürekli kavga ediyoruz ![]() ![]() ![]() Yaş 47, yalnız yaşamak çok zor! Mahallenin gözü üzerimde, nafaka yetişmiyor ![]() ![]() ![]() Yaş 50, biriyle tanıştım! Zayıfladım, saçlarımı kestirdim, galiba aşık oldum, utanıyorum… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaş 52, mutluluğum için savaşmayı öğrendim ![]() ![]() Yaş 54, çocuklarım gelip benden özür dilediler ![]() ![]() ![]() Yaş 56, arada bir kalbim sıkışıyor! Korkuyorum! Hala aynı adama aşığım ![]() ![]() Yaş 60, dün gece birden her şey karardı! Biraz üşüyorum, galiba camı açık bıraktım ama yerimden kalkamıyorum ![]() Yaş… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Candan Ünal
![]() |
![]() |
Cevap : Her Hayat Diğerine Benziyor |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Her Hayat Diğerine BenziyorBugünkü ruh halimi anlatan çok güzel bir yazı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|