![]() |
Senem Kılıç Kimdir ? - Senemkilic.com |
![]() |
![]() |
#1 |
dean534
|
![]() Senem Kılıç Kimdir ? - Senemkilic.com![]() Senem Kılıç Kimdir? Denizli doğumlu olan Senem Kılıç Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Sayısal Yöntemler Yüksek Lisansını bitirdi ![]() Yine Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Anabilim dalında doktora programına devam etmektedir ![]() Netsis Yazılım Şirketinde 2 yıl yazılım ve sistem mühendisi, Arkas Holding Schenker Arkas'da 13 yıl çeşitli birimlerde yöneticilik yapmış, daha sonra Yönetim Danışmanlığı hizmeti veren Vira Stratejik Ortaklık şirketini kurmuştur ![]() Hala kendi şirketinde işletmelerin markalaşma ve kurumsal yönetim çalışmalarını ekip arkadaşlarıyla yürütmektedir ![]() Pazarlama ve Markalaşma Stratejileri, Franchising Sistem Yönetimi, Kurumsal Yönetim Sistemleri ve Stratejik Plan Oluşturma başlıklarında uzmanlığı bulunan Senem Kılıç Ekonomi ve Gediz Üniversitelerinde yüksek lisans derslerine girmektedir ![]() Kendisini girişimci mentor olarak tanımlayan Senem Kılıç girişimcilik üzerine yönlendirme, projelendirme, iş fikri geliştirme noktalarında çevresindeki girişimcilere profesyonel ve gönüllü destek verir ![]() Aynı zamanda Kanal 35’te yayınlanan İş’te Rota programının sunuculuğunu yapmaktadır ![]() Site adresi : www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|