Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çözümleri, nova, profesyonel, stack, web

Stack Nova - Profesyonel Web Çözümleri

Eski 05-08-2015   #1
b.a.f.

Stack Nova - Profesyonel Web Çözümleri

Günümüzde bilişim sektörü kendini çok geliştirmiş ve bu konuda uzman kişilerden yardım alınma ihtiyacı doğmuştur Uzun yıllar bilişim sektöründe deneyim kazanmış, alanında uzman girişimcilerin kurmuş olduğu Stack Nova; gelişen teknolojiden ilham alarak yenilikçi çözümler üretmeyi hedefleyen bir kuruluştur

Siz de eğer Randevu Planlama Bilgilendirme, Kiosk - Digital Signage, Mobil Uygulamalar, Mobil Web Sitesi, E-Ticaret ve Özel Uygulamalar gibi konularda bilgi sahibi olmak veya destek almak istiyorsanız buraya tıklayarak ilk adımı atabilirsiniz Müşteri ilişkilerinden proje yönetimine, kaynak planlamasından üretim ve imalat kontrolüne kadar her konuda tam olarak sizin ihtiyaçlarınıza hizmet edecek programlar geliştiriliyor

Profesyonel E-Ticaret Sitesi

Alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, yedekleme, ödeme altyapıları ve diğer birçok hizmet size StackNova tarafından bir bütün olarak sunulur

Kolay Kullanım Özellikleri

Akıllı E-Ticaret Paketleri ile sanal mağazanızın yönetim süreçleri hem hızlı, hem de çok kolay! Sanal satış sitenizi yönetirken zamandan kazanın

Size Özel Tasarım Seçeneği

Sizin için hazırladığımız size özel tasarım seçeneği ile E-Ticaret temalarından dilediğinizi seçerek sanal mağazanızı dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz

Entegrasyonlarla Güçlenin

Ürün tedarik, ek modüller, ek araçlar veya ERP, muhasebe, CRM gibi dış yazılımlara entegre ederek e-ticaretinizi daha etkin ve daha kolay yönetebilirsiniz

Beraberinde bir çok pazarlama ve kampanya modeli ile gelir Bu modül ve araçları kullanarak e-ticaret sitenizde istediğiniz gibi bir satış stratejisi geliştirebilirsiniz

E-ticaret için en önemli faktörlerden Arama Motoru Optimizasyonunu biz bunu otomatik olarak gerçekleştiriyoruz sizin yapmanız gereken SEO çalışmalarına yön vermek
  • MODERN TEMALAR
  • KOLAY KULLANIM VE YÖNETİM
  • ANAHTAR TESLİM E-TİCARET
  • MÜKEMMEL SEO UYUMU
  • GÜÇLÜ PAZARLAMA ARAÇLARI
  • SINIRSIZ DESTEK

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com