Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adresi, kalmanın, sağlıklı, tek, yaşamın, zinde

Zinde Kalmanın Sağlıklı Yaşamın Tek Adresi

Eski 04-23-2015   #1
photoman

Zinde Kalmanın Sağlıklı Yaşamın Tek Adresi

TemelSafinazcom takipçileri için fitness ve pilates egzersizleri, form önerileri, sağlıklı yemek tarifleri, ürün incelemeleri ve zinde mekan önerileri hazırlayan bir sağlıklı yaşam platformu Platformun web sitesinden vücut geliştirme hareketleri yazılı ve görsel anlatım ile öğrenilebiliyor, kas gruplarına göre egzersizler seçilebiliyor ve sporun yanında destekleyici besinler ve diyetlere ulaşılabiliyor

Ürün inceleme bölümünde ilgili kategorilerde öne çıkan veya takipçilerin sorduğu ürünler hakkında bilgiler veya puanlamalar yer alıyor Ayrıca haftalık olarak profesyonel eğitmenlerle yapılan Soru / Cevap köşeleri de mevcut Yaklaşık 1 yıldır yayında olan platformun hedefinde sağlıklı yaşam ile ilgili tüm bilgilerin güvenilir ve kolay erişilebilir formatta sunulduğu bir kaynak olmak var imiş Hakkımızda sayfalarında ise amaçlarını “Sesimizi duyan herkesin, haftada en az 1 saatini sağlıklı yaşam için ayırmasını hedefliyoruz” olarak açıklamışlar Takipteyiz…

http://temelsafinazcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com