Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
0212, 347, günde, ingilizce

5 Günde İngilizce - 0212 347 54 55

Eski 04-18-2015   #1
kombici

5 Günde İngilizce - 0212 347 54 55

5 günde ingilizce eğitimleri son yıllarda ülkemizde en çok merak edilen ve katılım gerçekleştirilen dil eğitim programları arasına girdi

Eğitimlerde kişilerin dili hızlı bir şekilde öğrenmeleri ve konuşmalarını sağlamak amacıyla yeni nesil öğrenme teknikleri kullanılıyor

5 günde ingilizce programlarında kişiler sanki yurtdışındalarmış gibi ingilizceye maruz kalarak ingilizce konuşmanın yasak olduğu ortamda ingilizce konuşurlar

Günde 12 saat boyunca yoğun bir şekilde gerçekleşen eğitimlerde kişilerin ingilizceyi gün içinde devamlı konuşmaları sağlatılarak dile hızlı bir şekilde adapte olurlar

5 Günde ingilizce eğitimleri nlp ve hipnoz destekli bir program olup kişilerin dili daha hızlı ve kolay öğrenmelerini sağlamak amacıyla bu teknikler eğitimlerde etkin bir şekilde kullanılmaktadır

Klasik dil kurslarında aylar süren eğitimlere katılarak ingilizce öğrenmeye çalışan kişiler genelde bu kurslarda ingilizce konuşamıyorlar

5 günde ingilizce eğitimlerinde ise tamamen yeni nesil dil öğretim teknikleri kullanılarak sadece 5 tam gün süren eğitimlerin sonucunda kişilere 1 kur düzeyinde ingilizce öğretiyor ve konuşturuyoruz

Üstelik eğitimlere hiç ingilizce bilmeseniz dahi katılabiliyorsunuz

Sizlerde 5 günde ingilizce programına katılın ve hemen ingilizce konuşmaya başlayın
kaynak: wwwisimizingilizcecom

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com