Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cimboma, marquez, yaktı, yeşil, ışık

Marquez, Cimbom'a Yeşil ışık Yaktı!

Eski 06-29-2010   #1
ysnkrks

Marquez, Cimbom'a Yeşil ışık Yaktı!

Galatasaray'ın kadrosuna katmaya çalıştığı Meksikalı oyuncu, Barcelona'nın hocası Guardiola ile gelecek hafta yapacağı kritik toplantıda artık yedek beklemek istemediğini belirterek ayrılma talebini iletecek
Cim-Bom'da Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın, Lucas Neill'in partneri olarak düşündüğü Meksikalı savunma oyuncusu Rafael Marquez, Barcelona'ya veda etmeye hazırlanıyor
Meksika'nın, Arjantin'e mağlup olarak Dünya Kupası'ndan elenmesi üzerine ülkesine dönen tecrübeli futbolcu gelecek hafta Barcelona'nın hocası Pep Guardiola ile kritik bir toplantı yapacağını açıkladı İspanyol televizyon kanalı TV3'e konuşan Marquez geçen sezon sürekli yedek beklediğini hatırlatarak artık oynamak istediğini söyledi
Barcelona ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu, "Ben her şeyi Guardiola'nın ağzından duymak istiyorum Eğer geçen sezonki gibi yedek kalacaksam, ayrılmak istediğimi net bir şekilde kendisine söyleyeceğim" dedi
Marquez, Galatasaray'ın teklifiyle ilgili sorulara da yanıt verdi Meksikalı oyuncu, "Beni isteyen kulüplerin öncelikle Barcelona ile masaya oturması gerekiyor Galatasaray'dan bana gelen net bir teklif yok Teklif netleşirse o zaman Frank Rijkaard'a cevabımı veririm Rijkaard'ı iyi tanıyorum, o da benim nasıl bir futbolcu olduğumu biliyor" diyerek transfere yeşil ışık yaktı
'Transfer için aceleci değiliz'
Yurt dışında yaklaşık 10 gündür transfer çalışması yapan Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Real Madrid'in Malili futbolcusu Mahamadou Diarra ile Arsenal'in Kamerunlu yıldızı Alexander Song ile ilgilenmediklerini açıkladı Sezgin, medyada her gün çok sayıda oyuncunun, Galatasaray için yazıldığını belirterek, "Tek tek yalanlama yapamayız Ancak Diarra, Ledesma ve Song'un olmadığını söyleyebilirim" dedi Transfer için aceleci olmadıklarını kaydeden Adnan Sezgin önümüzdeki günlerde gerekli takviyelerin yapılacağını sözlerine ekledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com