Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adına, gücü, kelimeler, kelimelerin

Kelimeler Benim - Kelimelerin Gücü Adına!

Eski 04-12-2015   #1
b.a.f.

Kelimeler Benim - Kelimelerin Gücü Adına!

Günlük hayattan yararlı bilgiler öğrenmek için takip ettiğiniz sayfaların sayısı artık yüzü geçmiştir Hâlbuki tüm bu merak etmiş olduğunuz faydalı bilgilere ya da ilginç yazılara kolay bir şekilde ulaşabilmenize olanak sağlayan kişisel blog adı altında açılan kelimelerbenimcom ile teknolojiden sağlığa kadar oldukça geniş bir yelpazede hızlı bir şekilde bilgi sahibi olabileceksiniz Bu kişisel blog üzerinde yayınlanan her yazı özgün ve faydalı olup sizlerden herhangi bir ücret talep edilmeden tüm internet kullanıcılarının hizmetine açılmıştır Enteresan fobilerden çeşitli araştırmalara kadar insanların merak edeceği konuların derlendiği kişisel blog sayfası ile hem eğlenin hem de öğrenin

Bilgisayar ile ilgiliyseniz ve içerik düzenleme hakkında neler bilmeniz gerektiği hakkında herhangi bir fikriniz yoksa bu kişisel blog sayfası ile içeriğin ve bu içerik tasarımının öneminin ayrıntılarını bulabileceksiniz Türkiye’de bilgisayar ve internet teknolojilerini kullanan kitleyi ve en çok hangi yaş gruplarının hangi siteleri kullandığı gibi istatistiksel bilgilere de bu site üzerinden kolay ve ücretsiz olarak erişebilmeniz mümkün

Site adresi : http://wwwkelimelerbenimcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com