Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
herşey, hoş

Burada Herşey çok Hoş

Eski 03-27-2015   #1
ahmetcamli

Burada Herşey çok Hoş

Site Adı: Çok Hoş

Site Kategori: E-ticaret

Site Yaşı: Bilinmiyor

Site Sahibi: Tüm Çalışanlar

Site Hakkında;

çok hoş

2015 yılı itibariyle online pazarda yer almaya başlayan cokhoscom,özel tasarlanan ürünler ile ön plana çıkmaya başlamıştırher geçen gün artan ürün yelpazesi ,ürün gurupları ile kurumsal ve bireysel müşterilere hizmet vermektedirBir çok alt başlık altında hizmet veren cokhoscom ,çeşitli ebat ve boylarda duvar kaplama,duvar çıkartmaları,uyarı yazı ve tabelaları,yaka kartları,pankart ve afiş,Köpük harf ve Özel üretim logolar,El yapımı keçeden ürünler ,Kapı yazıları ,özel çıkartmalar,özel etiketler,Tabelalar,bebeğimize özel çıkartma,bebeğe özel afiş ve pankartlar,el yapımı sabunlar ,özel üretim sabunlar,araç kaplama,araç giydirme gibi sayamadığımız yüzlerce ürün ile siz değerli müşterilerimizin isteği doğrultusunda üretim yapmaktadır

Alışveriş anlayışını değiştirmeye çalışan cokhoscom kişilere ve kurumlara özel tasarlanan ürünler ile pazarın müşteri anlayışını değiştirmektedir Müşteriye ne alması gerektiğini söylemek yerine,cokhoscom müşteriyi dinleyen ve isteklerine çözümler üretmektedirGenç dinamik ve idealist kadrosunu her geçen gün genişleten cokhoscom en iyi hizmet kalitesi ile üretim yapmaktadır

Üretilen Tüm ürünler cokhoscom garantisi altında hizmet vermektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com