03-27-2015
|
|
ahmetcamli
|
Burada Herşey çok Hoş
Site Adı: Çok Hoş
Site Kategori: E-ticaret
Site Yaşı: Bilinmiyor
Site Sahibi: Tüm Çalışanlar
Site Hakkında;
çok hoş
2015 yılı itibariyle online pazarda yer almaya başlayan cokhos com,özel tasarlanan ürünler ile ön plana çıkmaya başlamıştır her geçen gün artan ürün yelpazesi ,ürün gurupları ile kurumsal ve bireysel müşterilere hizmet vermektedir Bir çok alt başlık altında hizmet veren cokhos com ,çeşitli ebat ve boylarda duvar kaplama,duvar çıkartmaları,uyarı yazı ve tabelaları,yaka kartları,pankart ve afiş,Köpük harf ve Özel üretim logolar,El yapımı keçeden ürünler ,Kapı yazıları ,özel çıkartmalar,özel etiketler,Tabelalar,bebeğimize özel çıkartma,bebeğe özel afiş ve pankartlar,el yapımı sabunlar ,özel üretim sabunlar,araç kaplama,araç giydirme gibi sayamadığımız yüzlerce ürün ile siz değerli müşterilerimizin isteği doğrultusunda üretim yapmaktadır
Alışveriş anlayışını değiştirmeye çalışan cokhos com kişilere ve kurumlara özel tasarlanan ürünler ile pazarın müşteri anlayışını değiştirmektedir Müşteriye ne alması gerektiğini söylemek yerine,cokhos com müşteriyi dinleyen ve isteklerine çözümler üretmektedir Genç dinamik ve idealist kadrosunu her geçen gün genişleten cokhos com en iyi hizmet kalitesi ile üretim yapmaktadır
Üretilen Tüm ürünler cokhos com garantisi altında hizmet vermektedir
|
|
|