|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| başka film, film, film izle, hd izle, izleme, sitesi, the duff izle, türkçe dublaj |
Film İzleme Sitesi |
|
|
#1 |
|
HakanBasgan
|
Film İzleme SitesiMerhaba arkadaşlar, Sizlere yeni açtığım film izleme sitemi tanıtmak istiyorum Vizyona yeni girmiş olan Türkçe dublajlı veya alt yazılı filmleri ekliyorum Konuları ve özetleri ile ilgili detaylı yazılar ile içeriği besliyorum Aksiyon, macera, dram, korku türü başta olmak üzere tüm kategorilerde eserler mevcuttur![]() Şu anda en çok izlenen film The DUFF isimli filmdir 2015 The DUFF filmini izlemek için burayı tıklayabilirsiniz![]() Herkese iyi seyirler dilerim
|
|
Cevap : Film İzleme Sitesi |
|
|
#2 |
|
HakanBasgan
|
Cevap : Film İzleme Sitesiİlk mesajımdaki konuyu açtıktan sonra sitemde bazı gelişmeler oldu Bunları sizlerle paylaşmak istiyorum İlk olarak ziyaretçi sayımda ciddi bir artık oldu Tabi bunda sizlerinde payı büyük![]() İkinci olarak ise pek çok yeni film ekledim ve bunlardan 2015 filmlerini sizlere özellikle tavsiye ediyorum 2015 filmlerine http://baskafilmizle com/Kategori/2015-filmleri adresinden ulaşabilirsiniz![]() Herkese iyi günler diliyorum
|
|
|
|