![]() |
Günlük Fal |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük FalGünlük Fal KOÇ: Hayatındaki insanları cımbızla seçiyorsun o yüzden sana ulaşamayanlar kendilerini bi bok sanıp sana kibirli diyorlar ![]() ![]() ![]() BOĞA: Kendine bakan,bakmasa da her zaman alımlı olan bi insan görmüşseniz o kesin boğa'dır ![]() ![]() ![]() İKİZLER: Yetmiş yaşına da gelse ondaki çılgınlık ondaki yaşama heyecanı 18liklerde olmaz ![]() ![]() YENGEÇ: Çok tatlısın,cana yakınsın,güleryüzlüsün ama arada bi dengesizliğin tutuyo sebepsiz yere surat asıyon ya çok üzülüyom çiçaam ASLAN: Çok kıskanç olduğunu sana söyleyen oldu mu,gerçi senin tarafından kıskanılmak da çok güzel çünkü Aslan severse kıskanır BAŞAK: Sinirlenince gözü hiçbir şey görmez hele bayramlık ağzını bi açtı mı oooooo laflarıyla adamı ezer ezer,yeter ki sabrı taşsın TERAZI: iki dakika boş bırakmaya gelmiyorsun hemen kafana takacak bir şey buluyosun hayatım ya,rahatlık batıyo mu anlamıyorum ki! AKREP: Bazen yalnız kalmaya çok ihtiyaç duyar, bir fincan kahve bir kareli battaniye ve müzik!!!! işte huzur dediği an bu an YAY: Bunlardan pasif tipler çıkmaz, öyle vur ensesine al ekmeğini cinsinden değiller,hele bi kullanmaya kalk ooo adamı doğduğuna pişman eder OĞLAK: Çok uyumlu olduğunu söyleyemem çünkü oğlağın inadını bilmeyen yok,o ortama göre değil kafasına göre hareket eder,asildir asil KOVA: Hafızası çok kuvvetlidir hiiiiçbir şeyi unutmaz ama işine gelmeyen şeyleri unutmuş gibi yapmakta üstüne yoktur çok da güzel inandırır BALIK: Yardımsever meleğim benim,bilmem ki her ağlayana neden inanırsın,ama az kaldı sabır taşın çatlamak üzere,kimse üzemez artık seni
![]() |
|