Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğru, medyumun, yeri

Doğru Medyumun Yeri

Eski 02-18-2015   #1
b.a.f.

Doğru Medyumun Yeri

İnsanlar son zamanlarda medyumlarla ilgili internet sitelerini yoğun olarak ziyaret etmektedirler Bununla beraber hangi büyü nasıl yapılır şeklinde medyumlara sayısız şekilde sorular gelmekte, bu sorulara cevap aranmaktadır

Ben de bu sorulara cevap aradım Sevgilimden ayrıldım ve Aşk Büyüsü yaptırdım Önceleri işe yaramadı ama bir de üstüne Bağlama Büyüsü yaptırdım Bu kez oldu Sevgilim bana döndü

Ayırma Büyüsü ben yatırmadım ama güveniyorum Öyle bir sıkıntım olacağı zaman hemen yaptırırım ya da yakınlarıma söylerim, yaptırabilirler

Doğru yapılan bir büyünün etkisini görmek için Medyum Olcay aracılığıyla istediğiniz büyü çeşidini yaptırabilir, kafanıza büyü ile ilgili kafanıza takılanları kendisine sorabilirsiniz http://wwwmedyumolcaycom/blog sitesinden ulaşım sağlayabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com