Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akla, büyü, denilince, gelen, ilk, isim

Büyü Denilince Akla Gelen İlk İsim

Eski 02-18-2015   #1
b.a.f.

Büyü Denilince Akla Gelen İlk İsim

Benden soğuk olan iş arkadaşımı seviyordum ve onunda beni sevmesini sağlamak için Aşk Büyüsü yaptırma arayışına girdim

Bir arkadaşım tavsiyesi ile http://wwwilimhazinesicom/ sitesi içerisinde hizmet veren medyum Olcay hoca ile hedefime ulaşabileceğimi anladım

Site içerisinde partnerini kendisinden başka kimseyi görmemesi için Bağlama Büyüsü yaptıran kişilerin elde ettiği sonuçları da gördüm Ama önce sevdiğim bu erkeği sevgilisinden ayırmalıydım

Bunun içinde Ayırma Büyüsü yaptırmam gerektiğini anladım Bana Olcay hoca verilen her bilgiyi eksiksiz bir şekilde uyguladım ve şimdi istediğim kişi ile evlilik hazırlığı yapıyorum Kesinlikle bu siteyi ve medyumu seçerek oldukça doğru bir iş yapmışım Sizde hemen tercih edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com