Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşımla, aşkımla, barışmak, evlilik

Hem Arkadaşımla Barışmak, Hem De Aşkımla Evlilik

Eski 02-17-2015   #1
b.a.f.

Hem Arkadaşımla Barışmak, Hem De Aşkımla Evlilik

Çok samimi bir arkadaşım vardı ve bir sebepten dolayı konuşmamaya başladık Çok yalvardım ama yüzüme bakmadı, yanıma bile yaklaşmadı İnternette dolanırken medyum dolunay dikkatimi çekti ve inceledim sitesini işte benim derdime çare bulacak olan kişi bu dedim İletişime geçtim ve görüştüm durumumu anlattım

Bana önce Muhabbet büyüsü yaptı ve arkadaşımla eskisinden çok daha iyi olduk Sonra sevdiğim başkasıyla birlikteydi ona Soğutma Büyüsü yaptı ve ayrıldılar

Son olarak da Evlilik büyüsü yaptı ve biz artık nişanlıyız yakın zamanda da evlenmeyi düşünüyoruz Sevdiğiniz varsa ona ulaşmak için elinizden geleni yapmalısınız http://wwwbuyunet/ sitesinden ulaşım sağladım sizde ulaşıp sevdiğinize kavuşabilirsiniz Canınız olduğunu düşündüğünüz kişilerle ne yapıp ne edip kavuşmalısınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com