Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adresi, film, izlemenin, online

Online Film Izlemenin Adresi

Eski 02-14-2015   #1
kombici

Online Film Izlemenin Adresi

İnternetten film izlemek artık herkesin en çok sevdiği şeylerden biri oldu Sinemaya gitmek artık pek zevk vermez oldu internet çıktı çıkalı Ama internettede iyi site bulmak çok kolay değil Çoğu site reklamlarla dolu ve çok yavaş film izleniyor Şimdi size harika bir site tanıtacağız Sitede reklam yok ayrıca sosyal medya hesaplarını beğenenlere süpriz hediyeler veriyorlar Sitenin adı filmibedavaizlecom Sitede en iyi filmler mevcut 2015 filmlerinden geçenlerde grinin elli tonu izledim Kitabını da okumuştum bu filmin Film sinemaya düşer düşmez buraya da gelmiş Gerçekten bir harika doğrusu Filmde biraz yetişkin içerikli olsa da çok güzelBu filmi izledikten sonra hadi inşallah izledimBu filmdede Murat Bozla Büşra Pekin oynuyor gerçekten çok komik ve romantik bir filmdi 2015 filmlerinin bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim doğrusu
İnternetten sinema izlemek artık gerçekten çok eğlenceli ama tabii bu anlattığımız gibi sitelerden film izlemek çok zevkli oluyor çünkü ne virus var ne reklam Birde site hergün güncelleniyor
Birde biraz ciddi film izlemek istedim ve Cumhurbaşkanımızın hayatını anlatan filmi izledim o da yeni çıkmış ve çok güzeldi
kod adı koz izlemek bu siteden bir ayrıcalık oldu benim için Siteyi ziyaret edecekseniz sosyal medya hesaplarını da kesin beğenin ve beğendiğiniz filmi de paylaşmayı unutmayın Her sosyal ağda paylaşın ki hediye kazanma şansınız da o kadar artsın
Hemen alın içeceğinizi ve patlamış mısırınızı dilediğiniz filmi rahatlıkla izleyin
Hergün güncellenen film sitesi mi aradınız Artık Türkiye'nin sitesi filmibedavaizlecom oldu Siz hala başka yerlerden mi film izliyorsunuz?
Ayrıca aldığımız bilgilere göre de yakında yetişkinler için içerik ve diziler de yer verilecekmiş diye duyduk ama bilmiyorum tabii ne kadar doğrudur Siz yinede takip etmeye devam edin
Herkese iyi seyirler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com