Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
clans, clash, ipuçları, taktik

Clash of Clans Taktik ve İpuçları

Eski 01-16-2015   #1
kombici

Clash of Clans Taktik ve İpuçları

Clash of clans günümüzde bir çok kişinin hem ios hem de android platformlarda oynadığı oyunların başında gelmektedir Oyunun temel mantığı size verilen köyü, mümkün olduğunca fazla geliştirerek kurduğunuz köy düzenleriyle hem savunma hem de saldırı anlamında en iyi seviyeye ulaşmaktır Bu noktada diğer clash of clans oyuncularının da köy düzenlerini takip ederek size en uygun köy düzenini belirleyebileceğiniz clash of clans taktik ve ipuçlarını barındıran clash of clanstaktik sitesi sizlere oyunla ilgili ipuçları sağlamaktadır
Sitede aynı zamanda en çok ihtiyaç duyduğunuz clash of clans yeşil taş hilesi de bulabilirsiniz Oyunda size yardımcı olabilecek küçük ipuçları şu şekilde;
Köy Düzenim Nasıl Olmalı ?
Kalkan kazanmak için
Belediye binanızı köyün dışında herhangi bir yere koyun Bu diğer oyunculara saldırmak için cazip gelecektir Kupa kaybedersiniz fakat kalkan kazanırsınız
Kaynakları korumak için
İksir ve altınlarınızı korumak istiyorsanız hepsini bir yerde tutmayın Madenleri dağınık koyun, depoları savunmanın arasına yerleştirin Şahsen benim en sevdiğim köyler bütün iksir ve altınları bir arada olanlar Çok az askerle çok kar ediyorum
Defans için
Bu düzen kaynakları korumak için değil belediye binasını korumak içindir Kaynakları değil de kupayı önemsiyorsanız belediye binanızı tam ortaya koyun Bu arada bütün savunmanızı yükseltebildiğiniz kadar yükseltin Çünkü ben savunması maksimum olan birine saldırırken iki kere düşünüyorum
Daha fazlası için ; http://wwwclashofclanstaktikcom/koy-duzenleri/

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com