Clash of Clans Taktik ve İpuçları |
01-16-2015 | #1 |
kombici
|
Clash of Clans Taktik ve İpuçlarıClash of clans günümüzde bir çok kişinin hem ios hem de android platformlarda oynadığı oyunların başında gelmektedir Oyunun temel mantığı size verilen köyü, mümkün olduğunca fazla geliştirerek kurduğunuz köy düzenleriyle hem savunma hem de saldırı anlamında en iyi seviyeye ulaşmaktır Bu noktada diğer clash of clans oyuncularının da köy düzenlerini takip ederek size en uygun köy düzenini belirleyebileceğiniz clash of clans taktik ve ipuçlarını barındıran clash of clanstaktik sitesi sizlere oyunla ilgili ipuçları sağlamaktadır Sitede aynı zamanda en çok ihtiyaç duyduğunuz clash of clans yeşil taş hilesi de bulabilirsiniz Oyunda size yardımcı olabilecek küçük ipuçları şu şekilde; Köy Düzenim Nasıl Olmalı ? Kalkan kazanmak için Belediye binanızı köyün dışında herhangi bir yere koyun Bu diğer oyunculara saldırmak için cazip gelecektir Kupa kaybedersiniz fakat kalkan kazanırsınız Kaynakları korumak için İksir ve altınlarınızı korumak istiyorsanız hepsini bir yerde tutmayın Madenleri dağınık koyun, depoları savunmanın arasına yerleştirin Şahsen benim en sevdiğim köyler bütün iksir ve altınları bir arada olanlar Çok az askerle çok kar ediyorum Defans için Bu düzen kaynakları korumak için değil belediye binasını korumak içindir Kaynakları değil de kupayı önemsiyorsanız belediye binanızı tam ortaya koyun Bu arada bütün savunmanızı yükseltebildiğiniz kadar yükseltin Çünkü ben savunması maksimum olan birine saldırırken iki kere düşünüyorum Daha fazlası için ; http://wwwclashofclanstaktikcom/koy-duzenleri/ |
|