Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adresiniz, film, izleme

HD Film Izleme Adresiniz

Eski 11-21-2014   #1
wasaba

HD Film Izleme Adresiniz

Boş vakitlerinde bilgisayar karşısında vakit geçiren birçok kişi, kendilerine birkaç saat ayırarak online film izlerler En yaygın film izleme seçeneği Rusya’ya ait olan vk player’dır İnternetten vk film izlemek isteyenler, vk player’ları kısa sürede dolması ve çözünürlük ayarlaması yapılmasından dolayı tercih ederler İnternette bulunan geniş film arşivinden hemen her filmin vk versiyonu vardır Mail ru ve diğer sitelerden de online film izlemek mümkün

Film siteleri, hd film izleme seçeneği olarak vk player’ı eklerler Bunun da nedeni, hem sitelerine daha kolay ekleniyor olması hem de yüksek kaliteli film izleme imkanı sağlamasıdır 240p ile 720p arası kalite sunan sitede Türkçe dublaj film izlemek de bir hayli kolay Full hd tek parça filmler bu site aracılığıyla donmadan rahatça izlenebiliyor İşte vk kullanan bir site de http://wwwfullhdfilmizledimcom sitesi En iyi 2014 filmleri ve seçilen filmleri sitesine ekleyen yönetim, ziyaretçiler tarafından da olumlu yorumlar almakta

Online olarak internetten film izlemenin keyfi başkadır Hele ki, internetiniz sınırsızsa ve hızlıysa, filmleri vk olarak 720p kalitede izleyebilirsiniz Vk film izlemek isteyenler, aradıkları herhangi bir filmi vk haliyle bulabilirler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com