Kaşarlı Pide |
11-21-2014 | #1 |
Şengül Şirin
|
Kaşarlı PideKaşarlı Pide Malzemeler
Öncelikle kıyma harcı için; soğanı, domatesi, biberi doğrayın Maydanoz ve baharatları ilave edip karıştırın Hamuru için; yumurta akını, light sütü, yulaf kepeği karışımını ve süt tozunu karıştırıp, çırpın Krep hamuru gibi bir kıvam elde edeceksiniz Tavayı kağıt havlu yardımı ile yağlayın ve hamurun altını iyice pişirin Fırına dayanıklı bir kaba alın Ardından pişirmediğimiz kısmın üzerine yaptığımız kıyma harcını ilave edin ve fırına verin Fırının üste yakın bölümüne yerleştirin, güçlendirmede kaşarı piştikten sonra ilave edip 5 dakika daha fırında bekletebilirsiniz
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|