Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ekipmanları, mağaza, market, rafso

Rafso Market ve Mağaza Ekipmanları

Eski 10-11-2014   #1
b.a.f.

Rafso Market ve Mağaza Ekipmanları

Site adresi: http://rafsocom/

Site kategorisi: Raf Sistemleri

Site hakkında:

Rafso raf soğutma ve market ekipmanları ile ön plana çıkmakta olan bir firmadır Uzman ve bilgili ekibi ile bugüne kadar büyük işlere adım atan rafso ar-ge çalışmalarını halen sürdürmekte olup devamlı kendini geliştirmektedir İstikrarlı çalışanları ile bugüne kadar kusursuz hizmet veren rafso bugünden sonrada devamlı olarak istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürecektir Müşterilerine her zaman için gerek market ekipmanları, raf sistemleri, soğutma sistemleri olsun her zaman için geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermeye devam edecektir Rafso genel olarak disiplinli bir şekilde müşteri ilişkilerine her zaman önem vermiştir Sürekli olarak müşterinin istekleri doğrultusunda hareket ederek sistemini geliştirmektedir Market reyonları alanında büyük ilerleme kaydeden rafso her zaman için modern olanı göz önüne sermiştirSektöründe bir dev olarak ilerlemek isteyen rafso zamanında teslimat yaparak kalitesini en üst düzeyde tutan bir firmadır Diğer firmalara nazaran her zaman için söz verdiği şeyi layıkıyla zamanında ve en iyi şekilde yerine getirerek bu durumu da gözler önüne sermiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com