![]() |
GüCBiR JENERATÖR |
![]() |
![]() |
#1 |
kombici
|
![]() GüCBiR JENERATÖRFirmamız 1980 yılında başladığı ticari serüvene Taşdelen-İstanbul'daki fabrikasında Dizel ve Benzinli jeneratör Üretimine devam ediyor ![]() ![]() Firmamız, "Türkiye'yi Seviyoruz, Türkiye'de Üretiyoruz" sloganı ile İstanbul'daki fabrikasında 15 kVA-3305 kVA güç aralığında üretim yapmaktadır ![]() ![]() Güçbir Jeneratör markalı ürünlerin tercih edilen, güvenilir olma sebebi, üstün mühendislik bilgisi ve becerisi gerektiren elektrojen grubu üretiminde, bilgi, birikim ve teknolojiyi aynı çatı altında birleştirmesidir ![]() ![]() ![]() ![]() Jeneratör çoğu firma için basit gibi görünse de önemli bir yatırımdır ayni zamanda ![]() ![]() ![]() ISO 9001:2008 Kalite Güvence Sistemi, EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, Avrupa Standardi Uygunluk CE Sertifikasi, İmalat Belgesi, Yerli Malı Belgesi, Sanayi Sicil Belgesi, T ![]() ![]() ![]() ![]() Hizmetlerimiz : Jeneratör Üretim ve satış Jeneratör kiralama, çeşitli kiralık jenaratör ler Jeneratör servis ve jenarator periyodik bakım sözleşmesi Şartnamelere uygun spesifik özel üretim jeneratörler Askeri Projeler, EGM Projeleri, Çeşitli Kamu Projeleri |
![]() |
![]() |
|