Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atma, iyi, mass, ping, siteleri, toplu, ücretsiz

Ücretsiz Toplu Ping Atma Siteleri, En Iyi Mass Ping Siteleri

Eski 09-30-2014   #1
b.a.f.

Ücretsiz Toplu Ping Atma Siteleri, En Iyi Mass Ping Siteleri

Google, Dünyanın en büyük arama motoru olduğu gibi günümüzde yeni açılan sitelerin her biri Google ile beslenmek ister Google, birçok web sitenin sayfalarını kendi veritabanında tutarak kullanıcılara bu siteleri tanıtır Bu nedenle yeni açılan sitenin bir şekilde Google’a kendisini tanıtması gereklidir Bunu başarmak içinse günümüzde kullanılan araç Massping aracı olmaktadır

Günümüzde birbirinden farklı ping araçları olsa da birçok ping aracı çalışmaz Bu yüzden güvenilir ve kaliteli bir ping sitesi kullanarak kaliteli bir şekilde sizlerde yardım almalısınız Birden fazla siteleriniz için toplu ping kullanabilir ve kaliteli bir şekilde ping atarak, Google’da sitenizi tanıtmış olabilirsiniz Bu uygulama sayesinde günümüzde birçok site, arama motoruna kendisini tanıtır ve böylelikle bu uygulama sayesinde başarılı bir şekilde site indekslenir

Buna göre sizlerde eğer ki Çoklu ping gönderimi yapacaksanız, böyle bir ihtiyaç görüyorsanız bu konuda kullanım olarak sizlerde wwwmasspingin ping servisini kullanabilirsiniz Kaliteli ping servisi olduğu gibi günümüzde tercih edilerek en iyi şekilde kullanım sağlanabilir bir uygulamadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com