Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elbise, kombinleri, modelleri, sac

Saç Modelleri - Elbise Kombinleri

Eski 08-21-2014   #1
mrt3558

Saç Modelleri - Elbise Kombinleri

İnternetle savaş halinde olan moda dergileri, kendi çekimleriyle kendi haberleri ve özellikle üslublarıyla farklı hayran kitlelerini hala dergilere yöneltmeyi başarıyorlar Genel kültür, magazin, cinsellik ve modaya dair yayınladıkları özgün içeriklerle çoğunluğu kadın olan okuyucularını hala memnun etmektedir Tek handikab; aylık dergileri oldukları için günceli yayınlamakta güçlük çekmektedirler Herşeyde olduğu gibi internet dergilere de kafa tutmaktadır Daha fazla görsel, daha fazla bilgi ve videolarla zenginleştirilmiş özel yayın sayfalarıyla anında haber yapabilmekteler
Tabi dergiler ve yazılı basın organları olmasa bu kadar görsele bu kadar habere ulaşmanın mümkünatı yok Bugün en ucuz derginin 10 liradan satıldığını varsayarsak, internet yine bir adım öne çıkıyor Bir paket zehire 10 lira veren insanımız nedense bilgiye ilgi göstermiyor saç modelleri

Takip edilmesi gereken moda dergileri hangileri?

Özellikle takib edilmesi gereken moda dergileri ;

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com